Der er fem dage til åbningen af ​​den 135. Canton Fair—— Hebei Pengfa Chemical Co., Ltd.

     Hebei Pengfa Chemical er en virksomhed, der beskæftiger sig med produktion, salg og eksport af iseddikesyre, eddikesyreopløsning, myresyre, phosphorsyre, farvningssyre,natriumaceta, calciumformiat, natriumformiat, sammensat kulstofkilde, biologisk aktivt kulstofkilde og andre kemiske råmaterialer, med en historie på mere end 30 år.

甲酸

Vi tager "baseret på virksomheden, folk-orienterede, være opmærksomme på udviklingen af ​​medarbejdere, styrke følelsen af ​​at høre til virksomheden" som virksomhedens mission. Med "integritetsstyring, pragmatisk udvikling, konstant forbedring, bliver den kemiske industrivirksomhed" som vision. Til "integritet, stabilitet, enhed, vedholdenhed” for iværksætterånden. Virksomheden har et højt omdømme i kemiske virksomheder og indtager en vis markedsposition i den kemiske industri. Virksomheden har etableret langsigtede samarbejdsrelationer med en række statsejede virksomheder, der dækker en bred vifte af områder, herunder: medicinalindustri, kemisk industri, spildevandsbehandlingsindustri, landbrug, husdyrhold og så videre.

甲酸钠

Pengfa Chemical har fulgt den nationale politik nøje og taget den grønne, innovative, cirkulære udviklingsvej med lavt kulstofindhold. Overlevelse af kvalitet, udvikling af omdømme, loyalt samarbejde, gensidig fordel og win-win, er forpligtet til at blive engageret i indenlandsk og udenlandsk forskning, produktion, opbevaring, transport, markedsføring som en af ​​de diversificerede, moderne kemiske virksomheder.

Kina import og eksport messekompleks微信图片_20240410091223

No.380 Yuejiang Zhong Road, Haizhu District Guangzhou 510335, Kina

17.2M02

Standnummer: 24/4.15-19

国外彪哥2




Indlægstid: 10-apr-2024