Hvad er fremstillingsprocessen for natriumacetat? Hvad bruges det til?

Produktionsprocessen og reaktionsprincippet for natriumacetat er som følger:
Natriumacetat fremstilles ved omsætning af flere stoffer: iseddikesyre med natriumcarbonat eller kaustisk soda eller natriumhydroxid
Natriumcarbonat og kaustisk sodatabletter er ikke særlig almindeligt anvendt i natriumacetatreaktioner, fordi urenhedsindholdet i natriumcarbonat i sig selv er sværere at kontrollere, og indkøbsomkostningerne for kaustiske sodatabletter er relativt høje, så flydende natriumhydroxid er mere almindeligt anvendt i reaktionen af ​​natriumacetat.
Reaktoren vil blive brugt i reaktionen, reaktoren er lavet af rustfrit stål, og eddikesyre og natriumhydroxidopløsning kan tilsættes til reflektoren ved 80-100 grader Celsius, og derefter kan den afkøles og krystalliseres efter reaktionen er overstået , og centrifugen kan tørres til et færdigt produkt, og så kan emballagen være.
Publikum efter færdiggørelsen af ​​natriumacetatproduktion er hovedsageligt:
1. Fødevareproducenter vil købe natriumacetat i løs vægt, de vil putte natriumacetat i fødevarer, bruge det til mad som konserveringsmiddel og surt rengøringsmiddel og bruge det til at få madens smag til at blive anderledes.
2. Producenter i miljøbeskyttelsesindustrien vil købe natriumacetat i løs vægt og bruge natriumacetat til at behandle byspildevand. Udledningen af ​​husholdningsspildevand fortsætter med at stige, og efterspørgslen efter natriumacetat er stadig ret stor inden for miljøbeskyttelse.
Derudover er natriumacetat også almindeligt anvendt i trykning og farvning, medicin, kemiske præparater og andre industrier.
I denne æra med fabrikker overalt, i begyndelsen af ​​stigningen af ​​natriumacetat, er der mange producenter af natriumacetat, og nu er natriumacetatteknologien og kvalitetskravene gradvist blevet forbedret, det vil sige til producentens screeningstilstand, nu kan ophold for at producere natriumacetat producenter skal testes af markedet, trods alt, i samfundet handler om overlevelse af de stærkeste, Producenter med lav kvalitet og tilbagestående teknologi er ikke anerkendt.
Nu mange kunder screening producenter har et sæt, er på udkig efter natriumacetat fabrikanter stabil forsyningskapacitet, produktkvalitet og omkostningseffektivitet, det er fordi de har disse fordele, vil gøre kunderne mere anerkendte dem.


Indlægstid: 22. maj 2024